Hvad er “Mods”

Ændringer i softwaren, der enten frakobler eller aktivere ustyr eller funktioner.

Det kan laves som tilkøb til tuning, eller mods alene uden tuning. 

Klik heruder for info: 

Slå EGR ventilen fra

EGR-systemet på bilen har til opgave at sænke forbrændings temperaturen, så der dannes færre NOx partikler. Det gør den ved at tage de inaktive gasser fra udstødningen, og over i forbrændingskammeret på 2 følgende måder.

  • Højtryk EGR – Sidder mellem udstødning og indsugnings manifold
  • Lavtryk EGR – Placeret EFTER turbolader typisk efter partikelfilteret, og leder gasserne ind igennem indsugning siden på turboladeren.

Det er klart at fodre motoren med udstødnings gas har ulemper som fx Tilsodning, og det kan have dyre konsekvenser til følge

 

 

Udstødnings gasser møder oliedampe fra krumtaps ventilation
Indsugningskanal og ventiler fyldt med sod, på BMW F11 serie

Fjern Partikelfilteret:

En stage 2 tuning hvor Partikelfilteret erstattes af et andet for rør, eller cellen i partikelfilteret bankes ud. Her efter ændres softwaren således at regenereringer ikke længere er muligt og overvågningen af partikelfilteret ikke længere er aktivt.

Her ses downpipe til en F11 530D

All show with no GO !: 

Hvis du nogensinde har haft fornøjelsen af AMG, så har du hørt hvordan de kan “poppe”. Hvis du ikke har, så kommer det tilkende som små forbrændinger i udstødningen, og det lyder rigtig sprødt. det generere en masse varme i udstødningen, så derfor skal du selvfølgelig også have katalysatoren afmonteret. 

 

Fjern motorlampen:

Fejlkoder triggert af motorstyrrings EOBD, OBD, OBDII systemer kan fjernes. Således at motorlampen ikke længere vil tænde pga en fejl. 

.

Fjern Addblue:

Frakobler addblue, og scr katalysatoren, også i forbindelse med montering af ny downpipe, lige som DPF OFF.

 

Fjerner fartbegrænser:

Er bilen begrænset til fx 180 km/t ? Det er muligt i visse biler at slå det fra.

 

Priser: 

  • Alle tilvalg/mods koster 449kr i forbindelse med tuning, dog kan samlerabat opnåes
  • Hvis du ikke skal have optimeret bilen, koster 1. Mod 1495kr og efterfølgende 449kr pr stk. Her er også mulighed for samlerabat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.